SKY SAPsec

SKY SAPsec

Zaštita poslovnih informacionih sistema

DA LI IMATE SVEOBUHVATAN UVID U BEZBEDNOSNO STANJE VAŠEG SAP SISTEMA?

Kako održavate usklađenost sa regulativama vašeg SAP sistema? Da li SOC vaše kompanije nadgleda SAP na pravi način?
SAP sistem objedinjuje sve funkcije i procese u kompaniji u jednu celinu i vrši protok informacija između svih sektora. On omogućava kompanijama da automatizuju i integrišu sve glavne poslovne procese i pružaju nesmetan protok podataka između sektora. Zbog vitalnih podatka koje sadrži, često je na meti cyber kriminalaca.
Istraživanja pokazuju da je 64% ERP sistema bilo žrtva cyber napada u poslednje dve godine.
Predstavljamo vam Sky SAP servis, namenjen kompletnoj zaštiti vašeg SAP sistema.

Šta omogućava SKY SAPsec?

Sveobuhvatan uvid
Otkrijte, procenite i uklonite ranjivosti na aplikacionom sloju, pogrešne konfiguracije na nivou operativnog sistema, probleme sa kodom i konfiguracijom transportnog protokola kako biste osigurali da sistemi budu zaštićeni i dostupni.
Kontinuirano testiranje i validaciju
Osigurajte da se vaš poslovni sistem kontinuirano testira i validira kako bi se ispunili zahtevi usklađenosti sa regulativom i primenile polise za olakšavanje procesa revizije i održavanja kontinuirane usklađenosti.
Kontinuiran monitoring
Upozorenja o pretnjama u skoro realnom vremenu za brzi odgovor na neovlašćene promene ili cyber napade koji ciljaju ERP sisteme i kritične poslovne aplikacije.
Sve kompanije koje koriste SAP sisteme i imaju izazove sa održavanjem bezbednosti i usklađivanjem sa regulativama mogu nas kontaktirati na mssp@sky-express.rs i zakazati konsultacije.
Dozvolite našim IT security ekspertima da vam pomognu!