Politika Privatnosti

POLITIKA PRIVATNOSTI

Sky Express doo, PIB 102707059, matični broj: 17461109, sa sedištem na adresi Bulevar Milutina Milankovića 11A, Novi Beograd, poštuje i štiti privatnost svake osobe čije privatne podatke prikuplja. Politika privatnosti definiše koje lične podatke Sky Express prikuplja, u koju svrhu ih koristi, kako ih štiti i koja su vaša prava.

 

Primena

Ova Politika privatnosti odnosi se na prikupljanje i obradu podataka o ličnosti koje ste nam lično dali, iz javno dostupnih izvora ili koje smo dobili od trećih lica.

Prikupljanje i čuvanje podataka vrši se u skladu sa Zakonom o zaštiti podataka o ličnosti (ZZPL), kao i sa Opštom uredbom o zaštiti podataka o ličnosti Evropske unije (GDPR).

Sky Express poštuje vašu privatnost i obavezuje se da će štititi vaše lične podatke.

 

Vaše lične podatke možemo da prikupljamo u sledeće svrhe:

 • Pristup i upotreba internet stranica ili drugih mrežnih usluga (IP adresa, geografska lokacija, informacije o vašem uređaju, tip pretraživača, izvor sa kog ste pristupili stranici, trajanje posete, operativni sistem, broj pregleda stranica, koje stranice ste pregledali i slične infomacije).
 • Kako bismo odgovorili na vaš zahtev vezan za informacije, porudžbinu ili podršku (e-mail adresa, ime i prezime, broj telefona, naziv kompanije, funkcija).
 • U marketinške svrhe (ime i prezime, adresa, e-mail adresa, broj telefona, funkcija, naziv kompanije).
 • U cilju izveštavanja o događajima, novitetima i aktivnostima (ime i prezime, adresa, e-mail adresa, broj telefona, funkcija, naziv kompanije).
 • Za regrutovanje novih zaposlenih (ime i prezime, adresa, e-mail adresa, broj telefona, datum rođenja, informacije o školovanju i radnom iskustvu, fotografija, i druge relevantne informacije).
 • U cilju ispunjenja ugovornih obaveza (ime i prezime, e-mail, br.telefona, finkcija, naziv kompanije).

 

 • Radi ispunjenja zakonskih obaveza.

 

Bezbednost i tačnost informacija

Sky Express će prikupljene podatke koristiti isključivo u gore navedene svrhe. Sky Express primenjuje sve neophodne organizacione i tehničke mere u cilju zaštite vaših ličnih podataka od zloupotrebe, neovlašćenog pristupa, upotrebe i otkrivanja.

Period čuvanja
Vaše podatke o ličnosti nećemo čuvati duže nego što je neophodno kako bi se ispunila svrha zbog koje smo ih prikupili ili dobili, ili kako bismo ispunili zakonsku obavezu.

 

Vaša prava

U vezi sa obradom vaših podataka o ličnosti, u svakom trenutku nam se možete obratiti radi ostvarivanja vaših sledećih prava:

 • prava na transparentnost i informisanje, kao i načina na koji su podaci prikupljeni ili obrađeni
 • izmenu vaših podataka
 • pristup podacima o ličnosti
 • brisanje vaših podataka
 • ograničenje obrade vaših podataka, ukoliko postoji osnov
 • prava na prenosivost podataka
 • opoziv pristanka za obradu podataka
 • prava na prigovor na obradu
 • pravo na podnošenje pritužbe Povereniku za informacije od javnog značaja i zaštitu podataka o ličnosti.

A sve u skladu sa Zakonom o zaštiti podataka o ličnosti.

 

Ukoliko imate pitanja u vezi sa obradom i zaštitom vaših podataka o ličnosti, ili želite da ostvarite vaša prava vezana za obradu, možete se obratiti licu za zaštitu podataka o ličnosti na e-mail: dejan.zecevic@sky-express.rs

 

Izmene politike privatnosti

Povremeno možemo da ažuriramo Politiku privatnosti. Ažurirana Politika privatnosti biće prikazana  sa poslednjim datumom ažuriranja.

 

Sky Express poseduje sva autorska prava na fotografijama, tekstovima i drugim objavljenim materijalima, u skladu sa zakonskom regulativom Republike Srbije. Fotografije, tekstovi i drugi materijali, ne mogu se izdavati, prodavati, javno ili privatno objavljivati, umnožavati, niti na bilo koji drugi način koristiti, bez pristanka Sky Express-a.

Svako kopiranje, umnožavanje, objavljivanje i korišćenje tekstova, fotografija i drugog materijala objavljenog na ovom sajtu, bez izričitog pristanka Sky Express-a, predstavlja kršenje zakona i povredu autorskih prava, uz obavezu nadoknade štete.

 

Korišćenje kolačića

Kolačići (Cookies) predstavljaju datoteke sa malim količinama informacija koje se preuzmu na bilo koji uređaj  (računar, pametni telefon ili tablet) prilikom posete web sajtu.  Oni omogućavaju našem veb sajtu da radi, da bude bolji i pomaže nam da razumemo koje informacije su najkorisnije za posetioce. Sve informacije mogu biti sačuvane isključivo ukoliko vi to omogućite.

Koristimo servis Google Analytics u svrhu poboljšanja usluge, merenja poseta i marketinga.

Koristimo i servis Gooogle Tag Manager u svrhu praćenja marketing kampanja, za prikupljanje podataka o posetama, a sve u marketinške svrhe.

Koristimo Facebook Pixel servis radi prikupljanja podataka o preferencijama potrošača, njihovim interesovanjima, takođe u svrhu marketinga i poboljšanja usluge.

 

Koristimo neophodne kolačiće, kolačiće performansi i third-party kolačiće.

 

 

Lice za zaštitu podataka o ličnosti:

Dejan Zečević

e-mail: dejan.zecevic@sky-express.rs

Adresa: Bul. Milutina Milankovica br.11A Beograd, Srbija.