Integrator – Regionalna cyber security konferencija

Integrator – Regionalna cyber security konferencija

Kompanija Sky Express, kao regionalni lider u zaštiti digitalnih podataka, godinama unazad organizuje i učesnik je brojnih konferencija iz oblasti IT bezbednosti. Ove godine organizujemo drugu konferenciju ,,Integrator’’ u sklopu ICT Week 2022, podgoričke nedelje ICT događaja kao odgovor na aktuelne cyber security izazove sa kojima se Region susreće u poslednjih dva meseca.

Cilj konferencije je pružanje uvida u uspostavljanje, održavanje i unapređenje informacione bezbednosti, kao i zaštite kritične infrastrukture u kompanijama i institucijama kroz informisanje i edukaciju o načinima prevencije, otkrivanja, odbrane, kao i saniranja posledica od sajber napada.

Učesnici konferencije su direktori i rukovodioci institucija i organizacija, uključujući i ICT sektore, stručnjake zadužene za sajber bezbednost u kompanijama, Vladu i njene institucije, ministarstva, međunarodne organizacije, finansijske institucije banke, osiguravajuće kompanije, telekomunikacione, revizorske i IT kompanije i brojne druge učesnike čije poslovanje zahteva sigurnost podataka.

Ne propustite priliku da saznate na koji način da primenite adekvatne tehnologije i mere za zaštitu informacionih sistema i budete korak ispred sajber napadača.
Pridružite se i steknite nova iskustva u teoriji i praksi zaštite informacionih sistema koje će vam predstaviti vodeći bezbednosni stručnjaci.

Svi zainteresovani koji žele da prate konferenciju putem Zoom platforme, mogu se registrovati putem linka: Webinar Registration – Zoom

Dobrodošli!

Cyber Security konferencija (cyberkonferencija.rs)